Dr.Nemer Kamal
Chirurgie Plastica -

Dr. Nemel Kamal – Medic Specialist Chirurgie Plastica si Reparatorie – Chirurgie Estetica http://drnemerkamal.ro/

Nascut in 1983 intr-o familie de medici, urmand exemplul lor, motivatia din familie si calatorind toata copilaria alaturi de parinti in Africa si Orientul Mijlociu, drumul in cariera a fost aproape previzibil pentru doctor Nemer Kamal, astfel ca in anul 2008 a devenit absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti.

Dupa terminarea rezidentiatului in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Chirurgie Platica Reparatorie si Arsi Bucuresti si Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti avid fiind de cat mai multa cunoastere si pasionat totodata de sistemul medical englez, doctor Nemer Kamal pleaca in Anglia pentru cativa ani pentru a-si continua cursul carierei.

Pasiunea pentru arta frumosului l-a facut sa se intoarca in Romania pentru a practica medicina estetica in tara cea mai aproape de sufletul sau, iar in 2017 a avut onoarea de a raspunde invitatiei de a colabora in cadrul uneia dintre cele mai mari, moderne si inovative clinici de estetica din Romania, World Estetica alaturi de 2 dintrei cei mai buni plasticieni.

Alaturi de colegii sai, doctor Nemer Kamal este mandru sa spuna in cadrul clinicii World Estetica, reuseste sa colaborareze si sa lucreze impreuna asemenea unor consultanti in ‘stil britanic’, impartasind in mod constant expertiza si opiniile si astfel urmarind cele mai bune practici in domeniul esteticii.

Munca sa este pasiunea sa, iar filozofia dupa care se ghideaza este simpla: sa lucreze cu pacientii, sa inteleaga nevoile si dorintele lor si sa ofere cea mai buna solutie posibila pentru interventiile chirurgicale
si post operatorii.

Echipa