Dr.Youssef Chawi
Chirurgie Plastica -

Dr. Youssef Chawi – medic specialist chirurgie plastica – este in prezent unul dintre cei mai apreciati chirurgii esteticieni din Romania.

Absolvent al Facultatii de Medicina UMF Carol Davila din Bucuresti/ Chirurgie Plastica, Dr Chawi si-a demonstrat talentul capacitatea de a rezolva cazuri de mare complexitate, nu numai in clinicile private de chirurgie estetica, cat si cadrul Spitalului Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti.

Activitatea profesionala se completeaza frecvent cu studii stiintifice si participari la congrese, workshop-uri si cursuri de specializare din Romania si strainatate.

Specializarea si experienta doctorului Chawi sunt doua calitati principale ce garanteaza rezultate de exceptie pentru pacientii ce apeleaza la remodelarea corporala.

Chirurgia faciala si reparatorie, operatiile estetice de marire sau ridicare a sanilor si de corectare a organelor genitale, procedurile estetice chirurgicale de remodelare corporala precum liposuctia sau abdominoplastia, sunt doar cateva din principalele specializari in care Dr Chawi se evidentiaza.

Echipa